home | over ons | last van uw kunstgebit? | behandelingen | vergoedingen

Tandprothetische Praktijk Ehrismann: Een begrip in Hoofddorp

businessimage

Tandprothetische Praktijk Ehrismann wordt geleid door Fred en Sylvia Ehrismann.
“Ik hield in 1973 mijn eerste kunstgebit in handen" vertelt Fred. "Sindsdien is in mijn vak veel veranderd door alle technologische ontwikkelingen. Denk aan de introductie van het klikgebit op basis van kunstwortels in de kaak. Vrijwel iedere patiënt is daar laaiend enthousiast over. Door het klikgebit kunnen ze weer goed kauwen en breeduit lachen. Een klikgebit betekent een toename van de kwaliteit van leven. Mensen vragen zich altijd af waarom ze niet eerder aan een klikgebit zijn begonnen. Ja, in dit vak maak je mensen gelukkig. Dat is toch prachtig?”
“Zo lang wij ons herinneren, zitten we tussen gebitten”, vervolgt Sylvia lachend. "Zowel Fred's vader als de mijne waren tandtechnici. We zijn in 1983 begonnen in Hoofddorp in de Blankenstraat. Na vijf jaar verhuisde de praktijk naar de Parklaan en sinds 1999 zitten we aan de Jadelaan 139.
Iedereen die zijn eigen tanden mist of een plaatje heeft kan bij ons terecht voor advies, aanmeting en onderhoud. Wij helpen mensen die vragen hebben over kunst- of klikgebitten die bijvoorbeeld niet meer zo lekker zitten of die zijn verouderd.
En als u de overstap van het kunstgebit op implantaten overweegt, kunnen wij u daarover adviseren en het hele traject verzorgen, van intake en proefafdrukken, naar de beetbepaling, de proefprothese, de definitieve prothese en de natuurlijk de nacontrole". “Onze praktijk staat bekend om z'n ontspannen, informele sfeer" aldus Fred. "Doordat wij op afspraak werken zult u bij ons geen volle wachtkamer aantreffen. En of het nu om een behandeling gaat of alleen om advies, wij nemen alle tijd voor u. Voor ons is het belangrijk dat u tevreden onze praktijk verlaat. Door onze persoonlijke benadering hebben we in al die jaren nog nooit zonder patiënten gezeten. Onze kwaliteit van werken zoemt zich rond, mensen blijven naar ons toekomen. Daar werken we hard voor".